Hyrje

Modern
Style
Inspiration

vizioni ynë

Falë punës dhe talentit tonë kërkojmë të sjellim vazhdimisht pranë konsumatorëve tanë produkte cilësore, unike dhe me tendencat më të fundit të modës. Besojini Markes Tonë !! Ndjehuni të Veçantë me Krienko Jeans !!

Falë një pune të vazhdueshme dhe të palodhur, tashmë vizionet tona janë kthyer në arritje dhe suksese. 

29

Vjet EksperiencË

“KRIENKO JEANS ” vazhdon të zgjerohet në tregun ndërkombëtar duke e bërë  mbishkrimin “Made in Albania” një nga ambasadorët më të mirë të Shqipërisë në botë.