AKTIVITET TONA

Ne duam t'i bëjmë xhinset KRENKO zgjedhjen e parë në Shqipëri

Është kthyer tashmë në një traditë e jona prezantimi i koleksioneve të reja në sfilata të standarteve të larta. Aktivitete të tilla priten me mjaft kureshtje nga klientët tanë, të cilët gjejnë në modelet tona të veshjeve tendecat më të fundit  të modës. KRIENKO është e vetmja industri në llojin e vet që sjell për herë të parë në Shqipëri veshje jeans prodhim 100 % shqiptar.

"Një pasion i pafund për xhins, që nga viti 1993"

 Koleksionet KRIENKO janë plot stil dhe perfekte në çdo detaj.
Zgjidhni veshjet tuaja të preferuara.

5/5

Industria e veshjeve “KRIENKO” e ka nisur aktivitetin e saj në fushën e konfeksioneve në qytetin e Fierit që prej vitit 1993 me iniciativën dhe vizionin e z.KRIENKO MEMO. Sot kjo industri ka arritur të transformohet në liderin absolut të tregut të veshjeve dhe konfeksionimit Jeans në tregun Shqiptar.

Lagjia “16 Prilli“ , Rruga “Llukan Toska” , FIER
+355 34 22 84 68

Notice: Undefined index: title in /home/albesal1/public_html/krienko.com/wp-content/plugins/google-language-translator/widget.php on line 10