KONTAKT

Na kontaktoni

Ne do të donim të dëgjonim nga ju. Mund të na kontaktoni duke përdorur  detajet e mëposhtme.

Industria e xhinsit Krienko

Adresa:

Lagjia “16 Prilli“ , Rruga “Rruga Llukan” , FIER

295810946_5549064298450423_6086955915097922354_n

Na ndiqni në rrjetet tona sociale:

© 2023 All Rights Reserved.

5/5

Industria e veshjeve “KRIENKO” e ka nisur aktivitetin e saj në fushën e konfeksioneve në qytetin e Fierit që prej vitit 1993 me iniciativën dhe vizionin e z.KRIENKO MEMO. Sot kjo industri ka arritur të transformohet në liderin absolut të tregut të veshjeve dhe konfeksionimit Jeans në tregun Shqiptar.

Lagjia “16 Prilli“ , Rruga “Llukan Toska” , FIER
+355 34 22 84 68

Notice: Undefined index: title in /home/albesal1/public_html/krienko.com/wp-content/plugins/google-language-translator/widget.php on line 10