Përmes një historie të gjatë suksesi, Ne jemi Marka Lider në fushën e xhinsit në Shqipëri që prej vitit 1993.

275263169_5143400479016809_6836926023204725625_n

Nëse jeni duke kërkuar për xhinse perfekte jeni në vendin e duhur. KRIENKO ju ofron veshje cilësore,unike dhe me tendencat më të fundit të modës. Besojini Markes Tonë!

Vizioni Ynë

Falë një pune të vazhdueshme dhe të palodhur, tashmë vizionet tona janë kthyer në arritje dhe suksese. Të gjitha produktet tona mbajnë vulën “Made in Albania” dhe shpërndahen drejt tregjeve në mbarë botën.

Industria e xhinsit Krienko

Departamenti jonë i modelimit, i mbeshtetur tek inovacioni dhe risitë e stafit të tij të përbërë nga stilistë shqiptarë dhe të huaj, ka arritur të shprehë në Markën KRIENKO artin dhe shkencën e të veshurit bukur. Të gjitha produktet tona mbajnë vulën “Made in Albania” dhe shpërndahen në tregje në mbarë botën. 

Mbi 400 punonjës dhe specialistë
të fushës së konfeksioneve

29 vite bashkëpunim me marka
të famshme në Europë

Deri në 4 mijë palë konfeksione
të prodhuara në ditë

NDJEHUNI TË VEÇANTË ME KRIENKO!

Instagram
5/5

Industria e veshjeve “KRIENKO” e ka nisur aktivitetin e saj në fushën e konfeksioneve në qytetin e Fierit që prej vitit 1993 me iniciativën dhe vizionin e z.KRIENKO MEMO. Sot kjo industri ka arritur të transformohet në liderin absolut të tregut të veshjeve dhe konfeksionimit Jeans në tregun Shqiptar.

Lagjia “16 Prilli“ , Rruga “Llukan Toska” , FIER
+355 34 22 84 68

Notice: Undefined index: title in /home/albesal1/public_html/krienko.com/wp-content/plugins/google-language-translator/widget.php on line 10