DYQANET TONA

Dyqanet KRIENKO

Falë punës tonë të palodhur kemi arritur që sot të gjendemi më pranë klientëve tanë në Shqipëri. Me 7 dyqane na gjeni në qytetet: Fier, Tiranë, Vlorë, Lushnje, Elbasan dhe Sarandë. Vizitoni dyqanet tona KRIENKO në të gjithë Shqipërinë dhe përfitoni nga çmimet dhe ofertat tona.

KRIENKO TIRANË

KRIENKO ELBASAN

KRIENKO LUSHNJE

KRIENKO SARANDË

KRIENKO OUTLET

KRIENKO FIER

5/5

Industria e veshjeve “KRIENKO” e ka nisur aktivitetin e saj në fushën e konfeksioneve në qytetin e Fierit që prej vitit 1993 me iniciativën dhe vizionin e z.KRIENKO MEMO. Sot kjo industri ka arritur të transformohet në liderin absolut të tregut të veshjeve dhe konfeksionimit Jeans në tregun Shqiptar.

Lagjia “16 Prilli“ , Rruga “Llukan Toska” , FIER
+355 34 22 84 68

Notice: Undefined index: title in /home/albesal1/public_html/krienko.com/wp-content/plugins/google-language-translator/widget.php on line 10