Sale!

Pantallona Jeans Super Slim Fit : SOVJETA M04

2,200L

PËRSHKRIMI

Pantallona Jeans Super Slim Fit për Vajza.
Model Jeans, perfekt për çdo stinë. Tekstili i përdorur është: 98 % Cotton dhe 2 % Elastan duke e bërë këtë pantallon edhe më të rehatshëm në trup dhe të lehtë në përdorim. Larja, ngjyra e veçantë dhe detajet e përdorura  për këtë model e bëjnë dukjen tuaj edhe më moderne duke ju dhënë një stil unik dhe ekstravagant.

MODELI: SOVJETA M04
NGJYRA: JEANS BLU

Category: