Sale!

Pantallona Jeans Super Slim Fit : SOVJETA M03

1,650L

PËRSHKRIMI

Pantallona Jeans Super Slim Fit për Vajza.
Model Jeans, perfekt për sezonin vjeshtë-dimër. Tekstili i përdorur është: 98 % Cotton dhe 2 % Elastan duke e bërë këtë pantallon edhe më të rehatshëm në trup dhe të lehtë në përdorim. Larja, ngjyra e veçantë dhe detajet e përdorura  për këtë model e bëjnë dukjen tuaj edhe më moderne duke ju dhënë një stil unik dhe ekstravagant.

MODELI: SOVJETA M03
NGJYRA: JEANS BLU

Category: