Pantallona Dok Regular Fit : ROCKY K01

3,450L

PËRSHKRIMI

Pantallona Dok Regular Fit për Meshkuj.
Model Dok, perfekt për sezonin pranverë-verë dhe shumë i rehatshëm në trup. Tekstili i përdorur është: 98 % Cotton dhe 2 % Elastan duke e bërë këtë pantallon edhe më të rehatshëm dhe të lehtë në përdorim.  Dizajni perfekt, ngjyra e veçantë dhe detajet e përdorura ne modelimin e këtij pantalloni ju japin një pamje serioze dhe stil unik.

MODELI: ROCKY K01
NGJYRA: DOK BLU SAKS

Category: