Sale!

Pantallona Jeans Slim Fit : MERIO M02

1,795L

PËRSHKRIMI

Pantallona Jeans Slim Fit për Vajza.
Model Jeans, perfekt për çdo stinë. Tekstili i përdorur është: 98 % Cotton dhe 2 % Elastan duke e bërë këtë pantallon edhe më të rehatshëm në trup dhe të lehtë në përdorim. Larja e veçantë dhe ngjyra e përdorur  për këtë model e bëjnë dukjen tuaj edhe më moderne duke ju dhënë një stil unik dhe ekstravagant. Rruazat e shtuara e bëjnë akoma me të veçantë këtë jeans.

MODELI: MERIO M02
NGJYRA: JEANS BLU

Category: