Sale!

Pantallona Jeans Boyfriend: LORI K01

2,400L

PËRSHKRIMI

Pantallona Jeans Boyfriend për Vajza.
Model Jeans, perfekt për sezonin pranverë-verë. Tekstili i përdorur është: 98 % Cotton dhe 2 % Elastan duke e bërë këtë pantallon edhe më të rehatshëm në trup dhe të lehtë në përdorim. Larja dhe ngjyra e veçantë e përdorur  për këtë model e bëjnë dukjen tuaj edhe më moderne duke ju dhënë një stil unik dhe ekstravagant. Lulet e qëndisura e bëjnë akoma me të veçantë këtë jeans.

MODELI: LORI K01
NGJYRA: JEANS BLU

Category: