Sale!

Pantallona Jeans Regular Fit : GODOM M04

2,500L

PËRSHKRIMI

Pantallona Jeans Regular Fit për Meshkuj.
Model Jeans, perfekt për stinën e vjeshtës dhe dimrit. Tekstili i përdorur është: 98 % Cotton dhe 2 % Elastan duke e bërë këtë pantallon edhe më të rehatshëm dhe të lehtë në përdorim. Larja e thjeshtë e jeans-it e përdorur për këtë model e bëjnë dukjen tuaj edhe më moderne duke ju dhënë një stil unik.

MODELI: GODOM M04
NGJYRA: JEANS BLU

Category: Tag: