Pantallona Jeans Super Slim Fit : GERTA K02 WEST-INDAKO

2,850L

PËRSHKRIMI

Pantallona Jeans Super Slim Fit për Vajza.
Model Jeans me shtrat të lartë, elastik dhe perfekt për sezonin pranverë-verë. Tekstili i përdorur është: 98 % Cotton dhe 2 % Elastan duke e bërë këtë pantallon edhe më të rehatshëm në trup dhe të lehtë në përdorim. Larja e thjeshtë dhe ngjyra e veçantë e përdorur  për këtë model e bëjnë dukjen tuaj edhe më moderne duke ju dhënë një stil unik dhe ekstravagant. Grisja tek gjuri dhe elementët e shtuar e bejnë këtë jeans akoma më të veçantë.

MODELI: GERTA K02 WEST-INDAKO
NGJYRA: JEANS BLU

Category: