Pantallona Jeans Super Slim Fit : GERTA K05

3,150L

PËRSHKRIMI

Pantallona Jeans Super Slim Fit për Vajza.
Model Jeans, perfekt për çdo stinë. Tekstili i përdorur është: 98 % Cotton dhe 2 % Elastan duke e bërë këtë pantallon edhe më të rehatshëm në trup dhe të lehtë në përdorim. Larja e veçantë,  dhe ngjyra e përdorur  për këtë model e bëjnë dukjen tuaj edhe më moderne duke ju dhënë një stil unik dhe ekstravagant.

MODELI: GERTA K05
NGJYRA: JEANS I ZI

Category: