Pantallona Jeans Super Slim Fit : GERTA K01

3,450L

PËRSHKRIMI

Pantallona Jeans Super Slim Fit për Vajza.
Model Jeans, perfekt për sezonin pranverë-verë. Tekstili i përdorur është: 98 % Cotton dhe 2 % Elastan duke e bërë këtë pantallon edhe më të rehatshëm në trup dhe të lehtë në përdorim. Larja e thjeshtë dhe ngjyra e përdorur  për këtë model e bëjnë dukjen tuaj edhe më moderne duke ju dhënë një stil unik dhe ekstravagant. Lulet dhe rruazat e shtuara e bëjnë akoma me të veçantë këtë jeans.

MODELI: GERTA K01
NGJYRA: JEANS I ZBARDHUR

 

Category: