Sale!

Pantallona JEANS Modern Fit : ASHLEY M01

2,450L

PËRSHKRIMI

Pantallona Jeans Modern Fit për Femra.
Model Jeans, perfekt për çdo stinë. Tekstili i përdorur është: 98 % Cotton dhe 2 % Elastan duke e bërë këtë pantallon edhe më të rehatshëm në trup dhe të lehtë në përdorim. Larja e thjeshtë dhe ngjyra e veçantë e përdorur  për këtë model e bëjnë dukjen tuaj edhe më moderne duke ju dhënë një stil unik. Prerja e këtij pantalloni ju jep një pamje ekstravagante dhe të veçantë.

MODELI: ASHLEY M01
NGJYRA: JEANS BLU

Category: