Pantallona Jeans Super Slim Fit: ARBEN K01

3,450L

PËRSHKRIMI

Pantallona Jeans Super Slim Fit për Djem.
Model Jeans, perfekt për çdo stinë dhe shumë i rehatshëm në trup. Tekstili i përdorur është: 98 % Cotton dhe 2 % Elastan duke e bërë këtë pantallon edhe më të rehatshëm dhe të lehtë në përdorim. Detajet e përdorura për këtë model e bëjnë dukjen tuaj edhe më moderne duke ju dhënë një stil unik.

MODELI: ARBEN K01
NGJYRA: JEANS I ZI

Category: