Pantallona Dok Super Strech : GERTA M05

2,900L

PËRSHKRIMI

Pantallona Dok Super Strech për Femra
Model Dok, perfekt për çdo stinë  dhe shumë i rehatshëm në trup. Tekstili i përdorur është: 98 % Cotton dhe 2 % Elastan duke e bërë këtë pantallon edhe më të rehatshëm dhe të lehtë në përdorim.  Dizajni perfekt dhe detajet e përdorura ne modelimin e këtij pantalloni ju japin një pamje serioze dhe stil unik.

MODELI: GERTA M05
NGJYRA: DOK BLU

Category: