Kominoshe Boyfriend Jeans: LORI K02

3,450L

PËRSHKRIMI

Kominoshe Jeans Boyfriend për Vajza.
Model Jeans, perfekt për çdo stinë. Tekstili i përdorur është: 98 % Cotton dhe 2 % Elastan duke e bërë këtë veshje edhe më të rehatshme në trup dhe të lehtë në përdorim. Larja dhe ngjyra e veçantë e përdorur  për këtë model e bëjnë dukjen tuaj edhe më moderne duke ju dhënë një stil unik dhe ekstravagant. Roturat dhe dritëhijet e përdorura e bëjnë akoma me të veçantë këtë jeans.

MODELI: LORI K02
NGJYRA: JEANS BLU