RRETH KRIENKO JEANS

KOMPANIA JONË

Falë punës dhe talentit tonë kërkojmë të sjellim vazhdimisht pranë konsumatorëve tanë produkte cilësore, unike dhe me tendencat më të fundit të modës. Besojini Markes Tonë !! Ndjehuni të Veçantë me Krienko Jeans !!

ARRITJET DHE SUKSESET

Falë një pune të vazhdueshme vizionet tona janë kthyer në arritje dhe suksese. Prodhim ynë është i pajisur me Çertifikatën e Cilësisë ISO 9001 : 2000. Të gjitha produktet tona mbajnë vulën “Made in Albania” dhe shpërndahen drejt tregjeve në mbarë botën.
AKTIVITET TONA

Dalja e koleksioneve tona në treg vazhdimisht shoqërohet me sfilata prezantuese e mbresëlënëse për publikun. Aktivitete të tilla tashmë janë kthyer në një traditë për industrinë KRIENKO JEANS. Në çdo sezon përpiqemi të sjellim tendencat më të fundit të modës për klientët tanë.