DYQANET TONA

Falë punës tonë të palodhur kemi arritur që sot të gjendemi më pranë gjithë konsumatorëve tanë në Shqipëri.  Me 8 dyqane na gjeni në qytetet : Fier, Tiranë, Vlorë, Lushnje, Elbasan dhe Sarandë. Vizitoni dyqanet tona KRIENKO JEANS në të gjithë Shqipërinë dhe përfitoni nga çmimet dhe ofertat tona .

JU MIRËPRESIM !!!

KRIENKO JEANS NË FIER

KRIENKO JEANS NË TIRANË

KRIENKO JEANS NË ELBASAN

KRIENKO JEANS NË LUSHNJE

KRIENKO JEANS NË VLORË

KRIENKO JEANS NË SARANDË