Pantallona Dok Super Slim Fit : TOMAS K02

3,650L

PËRSHKRIMI

Pantallona Dok Super Slim Fit për Meshkuj.
Model Dok, perfekt për sezonin pranverë-verë dhe shumë i rehatshëm në trup. Tekstili i përdorur është: 98 % Cotton dhe 2 % Elastan duke e bërë këtë pantallon edhe më të rehatshëm dhe të lehtë në përdorim.  Dizajni perfekt, ngjyra e veçantë dhe detajet e përdorura ne modelimin e këtij pantalloni ju japin një pamje serioze dhe stil unik.

MODELI: TOMAS K02
NGJYRA: DOK USHTARAK

Category: