Pantallona Jeans Slim Fit : TOMAS K01

3,650L

PËRSHKRIMI

Pantallona Jeans Slim Fit për Djem.
Model Jeans, perfekt për sezonin pranverë-verë dhe shumë i rehatshëm në trup. Tekstili i përdorur është: 98 % Cotton dhe 2 % Elastan duke e bërë këtë pantallon edhe më të rehatshëm dhe të lehtë në përdorim. Detajet e përdorura për këtë model dhe larja e zbardhur e bëjnë dukjen tuaj edhe më moderne duke ju dhënë një stil unik.

MODELI: TOMAS K01
NGJYRA: JEANS I ZBARDHUR

Category: