Pantallona Jeans MERIO M05

3,290L

Pantallona Jeans për Femra.
Super Slim Fit, Elastike dhe të Rehatshme në Trup.

MODELI: MERIO M05
NGJYRA: JEANS BLU

Category: Tag: