Pantallona Jeans Slim Fit : TOMAS K01

3,650L

PËRSHKRIMI

Pantallona Jeans Slim Fit për Djem.
Model Jeans, perfekt për sezonin vjeshtë-dimër. Tekstili i përdorur është: 98 % Cotton dhe 2 % Elastan duke e bërë këtë pantallon edhe më të rehatshëm në trup dhe të lehtë në përdorim. Detajet e përdorura për këtë model e bëjnë dukjen tuaj edhe më moderne duke ju dhënë një stil unik . Larja e veçantë e këtij pantalloni ju jep një pamje edhe më ekstravagante.

MODELI: TOMAS K01
NGJYRA: JEANS BLU

Category: