Pantallona Jeans Regular Fit : INDRI K02

3,850L

PËRSHKRIMI

Pantallona Jeans Regular Fit për Djem.
Model Jeans, perfekt për sezonin vjeshtë-dimër. Tekstili i përdorur është: 98 % Cotton dhe 2 % Elastan duke e bërë këtë pantallon edhe më të rehatshëm në trup dhe të lehtë në përdorim. Detajet e përdorura për këtë model e bëjnë dukjen tuaj edhe më moderne duke ju dhënë një stil unik dhe ekstravagant.

MODELI: INDRI K02
NGJYRA: JEANS BLU

Category: