Slim Fit Jeans, MERIO 02

1,800L

Pantallona Jeans për Femra.
Slim Fit, Elastike dhe të Rehatshme në Trup.

MODELI: MERIO 02

NGJYRA :  JEANS I ZBARDHUR

Category: