Pantallona Jeans GERTA K01

3,450L

Pantallona Jeans për Femra.
Super Slim Fit, Elastike dhe të Rehatshme në Trup.

MODELI: GERTA K01
NGJYRA:  JEANS I ZBARDHUR

Category: