Sale!

Pantallona Jeans Slim Fit : AARON K07

3,150L 2,500L

PËRSHKRIMI

Pantallona Jeans Slim Fit për Djem.

Model Jeans, perfekt për çdo stinë dhe shumë i rehatshëm në trup. Tekstili i përdorur është: 98 % Cotton dhe 2 % Elastan duke e bërë këtë pantallon edhe më të rehatshëm dhe të lehtë në përdorim. Detajet e përdorura për këtë model e bëjnë dukjen tuaj edhe më moderne duke ju dhënë një stil unik.

MODELI:  AARON K07
NGJYRA:  JEANS BLU

Category: