Pantallona Jeans Slim Fit : AARON K02

3,150L

PËRSHKRIMI

Pantallona Jeans Slim Fit për Djem.
Model Jeans, perfekt për çdo stinë dhe shumë i rehatshëm në trup. Tekstili i përdorur është: 98 % Cotton dhe 2 % Elastan duke e bërë këtë pantallon edhe më të rehatshëm dhe të lehtë në përdorim. Larja e thjeshtë e jeans-it e përdorur për këtë model e bëjnë dukjen tuaj edhe më moderne duke ju dhënë një stil unik.

MODELI: AARON K02
NGJYRA: JEANS BLU

Category: