Sale!

Pantallona Dok Slim Fit : MERIO M04

2,990L 1,500L

PËRSHKRIMI

Pantallona Dok Slim Fit për Femra.
Model Dok, perfekt për sezonin pranverë-verë dhe shumë i rehatshëm në trup. Tekstili i përdorur është: 98 % Cotton dhe 2 % Elastan duke e bërë këtë pantallon edhe më të rehatshëm dhe të lehtë në përdorim.  Dizajni perfekt dhe detajet e përdorura ne modelimin e këtij pantalloni ju japin një pamje serioze dhe stil unik. Ngjyra blu ju ofron lehtësi në kombinimin e veshjeve tuaja.

MODELI: MERIO M04
NGJYRA: DOK BLU

Category: