Pantallona Dok Regular Fit : JONILA CLASS

2,900L

PËRSHKRIMI

Pantallona Dok Regular Fit për Femra.
Model Dok i hollë, perfekt për sezonin pranverë-verë dhe shumë i rehatshëm në trup. Tekstili i përdorur është: 98 % Cotton dhe 2 % Elastan duke e bërë këtë pantallon edhe më të rehatshëm dhe të lehtë në përdorim.  Dizajni perfekt dhe detajet e përdorura ne modelimin e këtij pantalloni ju japin një  stil unik. Ngjyra bezh ju ofron lehtësi në kombinimin e veshjeve tuaja duke i dhënë pamjes tuaj nuanca pranverore.

MODELI: JONILA CLASS M01
NGJYRA : DOK BEZH

Category: