Sale!

Pantallona Dok Slim Fit : GERTA M05

2,490L 1,300L

PËRSHKRIMI

Pantallona Dok Slim Fit për Femra.
Model Dok, perfekt për sezonin pranverë-verë dhe shumë i rehatshëm në trup. Tekstili i përdorur është: 98 % Cotton dhe 2 % Elastan duke e bërë këtë pantallon edhe më të rehatshëm dhe të lehtë në përdorim.  Dizajni perfekt dhe detajet e përdorura ne modelimin e këtij pantalloni ju japin një stil unik. Ngjyra lejla i jep nuanca pranverore pamjes tuaj.

MODELI: GERTA M05
NGJYRA: DOK LEJLA

Category: