Pantallona Dok GERTA M05

2,490L

Pantallona Dok për Femra në Ngjyrë Mente. Elastike dhe të Rehatshme në Trup.

MODELI: GERTA M05 DOK K/T6
NGJYRA : MENTE

Category: