Sale!

Pantallona Dok Regular Fit : BUSH M01

3,000L 2,100L

PËRSHKRIMI

Pantallona Dok Regular Fit për Meshkuj.
Model Dok, perfekt për stinën e vjeshtës dhe shumë i rehatshëm në trup. Tekstili i përdorur është: 98 % Cotton dhe 2 % Elastan duke e bërë këtë pantallon edhe më të rehatshëm dhe të lehtë në përdorim.  Dizajni perfekt dhe detajet e përdorura ne modelimin e këtij pantalloni ju japin një pamje serioze dhe stil unik.

MODELI: BUSH M01
NGJYRA: DOK KAF